Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Difúzní vzrůstající glomerulonefritida

Potřebuji odpovědět na otázku, když mám zadané onemocnění z laboratoří klinické biochemie- dif. vzrůstající glomerulomnefritida a mam zjistene hodnty kreatininu v seru zvysene, ale moci normalni.Tak bych chtela vedet, jake se doporucuje dalsi vysetreni nebo co mam psat.Musime mit k protokolu zaver o tom,jake vysetreni ci lecbu bysme doporucili..Predem diky moc. Anna Matysova

Odpovědi na otázku

sono
Sonografie ale nejsem si jista radeji zajdete za lekarem
chodí se s tím na sono
spravia vam sono ladvin a dalšie vyšetrenie .. obrate sa na lekara
sonografické vyšetření je dobré
Dělá se sono ...
sonografie
Sono.
Dělá se sonografie ledvin a vyšeřtření imunity.
Kromě vyšetření moči a krve se provádí sonografie ledvin a imunologické vyšetření. Hlavní význam má však renální biopsie, která určí typ glomerulonefritidy. Léčba patří do rukou nefrologa. Využívají se kortikoidy, cytostatika a důležitá je i kontrola krevního tlaku.